maandag 29 april 2013

DIY; Roses Nail Art (2)

Vrolijke lente nagels met roosjes, stap voor stap


Wat je nodig hebt;
- Basecoat
- Witte nagellak
- Groene nagellak
- Minimaal 2 andere vrolijke kleuren nagellak
- Topcoat
- Satéprikker

Stap 1;
Zorg dat je schone en vetvrije nagels hebt. Breng eerst een basecoat aan, die je nagels beschermt tegen verkleuring. Hier overheen breng je een basiskleur aan. Het handigst is om deze kleur licht te houden, anders vallen de roosjes straks minder goed op. 

Stap 2;
Maak met een witte nagellak een stip op je nagels, en doe op je witte stip een druppeltje roze nagellak (je kunt iedere kleur kiezen die je leuk vindt). 
Zorg ervoor dat je nagellak niet te dun is, het is zelfs beter als hij wat aan de dikke kant is - je kunt dus ook een oude nagellak gebruiken - anders mengen de kleuren té goed en krijg je een effen kleur (in dit geval lichtroze), wat niet de bedoeling is.

Stap 3;
Pak de satéprikker en draai een paar rondjes in de nog natte nagellak, zodat de kleuren mengen. Draai niet te lang, anders is het effect weg!

Stap 4;
Doe een beetje groene nagellak op een papiertje en doop hier het puntje van de satéprikker in. Zet de satéprikker tegen het bloemetje aan en zorg ervoor dat er een blaadje ontstaat.
Je kunt hierna ook nog random stipjes zetten over je nagel, om het nog iets vrolijker te maken.
Als laatst breng je als je nagels helemaal droog zijn een doorzichtige nagellak of topcoat aan om ervoor te zorgen dat je nagellak langer blijft zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten